söndag 1 september 2013

Midnight run Helsinki

Igår fick jag uppleva spektaklet Midnight run som åskådare. Härligt att se många ivriga löpare och duktiga prestationer. Stolt över T och hans syskon som kom i mål på ungefär beräknade tider trots att det var trångt på banan och svårt att ta sig förbi någon. Önskar att man själv skulle vara mera av en distanslöpare så att man kunde vara med. Lovar ingenting inför nästa år, men man ska aldrig säga aldrig ;)...



Nu har jag vaknat upp till regnstänk mot fönstret, njutit av att somna om en stund och ser fram emot en härligt Kick-off i Fila. Kom med dit vet ja! Också du som aldrig vågat dej dit förr är varmt välkommen med! Klockan 16 på Albertsgatan 31. Svenska och finska talas från scen. Tolkning till engelska också. Be there!

4 kommentarer:

  1. Bloggade från ipaden. Ser någon bilen som normal eller spretar en ut till höger utanför det vita fältet och under länklistan?

    SvaraRadera
  2. Bilden spretar ut till höger! Jag gjorde en gång ett inlägg via iPhonen o då hände samma. Jag tror det beror på att inställningarna till bilden blir "extra stor" så man måste ändra till endera liten, mellan eller stor ;)

    SvaraRadera
  3. Normal på mobiltelefon

    SvaraRadera
  4. Tack Ida! På datorn gick det att fixa.. :)

    SvaraRadera